Werkwijze

1 Ontwerp

Om u goed te kunnen helpen willen wij u graag wat beter leren kennen. In onze toonzaal bekijken we samen uw noden en wensen. Eens we uw voorkeuren hebben begrepen en de ruimte van de dressing kennen, kunnen we samen met u de diverse mogelijkheden overlopen, u adviseren over ontwerp en kleur om vervolgens uw droomdressing te ontwerpen.

 

2 Kiezen

Uiteindelijk maken we een definitief plan op. Op basis van het definitief plan bespreken we de levertermijn en plannen we de plaatsing bij u thuis. Indien u dit wenst, maken we er een totaalproject van, waarbij onze onderaannemers zorgen voor uw vloeren, wanden en plafonds. U gaat zorgeloos naar huis; vanaf dit moment volgen wij alles verder op.

 

3 Opmeting

Alle dressings die wij leveren worden door ons opgemeten bij u thuis. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kunnen na opmeting verantwoording nemen voor de juiste afmetingen van uw dressing.

 

4 Detailplanning & bevestiging

Na opmeting wordt u uitgenodigd om de dressing bij ons in detail te bekijken en de order te bevestigen. Daarna plaatsen we de definitieve bestelling van de dressing en overleggen we met u de exacte plaatsingsdatum.

 

5 Levering & plaatsing

Op de afgesproken plaatsingsdatum levert ons eigen plaatsingsteam de dressing en al snel na plaatsing zal u genieten van uw Adrem dressing.